Despre noi

Inca de la infiintare am pus accentul pe dezvoltarea calitatii serviciilor oferite clientilor nostrii. Suntem constienti de faptul ca poate pana in momentul de fata nu ati apelat la vreun serviciu de curatenie in imobile si inca nu aveti incredere in acest gen de servicii, insa trebuie sa va obisnuiti sa apelati la astfel de servicii in „era vitezei”. Mai ales in pragul marilor sarbatori de Pasti si de Craciun.

Aveti nevoie de mai mult timp liber pentru a va odihni dupa o zi epuizanta ? Aveti nevoie de servicii de calitate la preturi imbatabile ?

Acestea au fost intrebarile pe care ni le-am pus si noi atunci cand am creeat pachetele disponibile pe site pentru clientii nostrii. Ne-am gandit ce ne-am dori sa primim de la o companie care , am pus impreuna toate dorintele noastre in materie de ordine si disciplina si am ajuns la aceste pachete de curatenie standard sau totala (le puteti vedea detaliat pe site-ul nostru).

Serviciile noastre pot fi comandate in aria: Bucuresti- Ploiesti- Campina si zonele limitrofe acestora.

Punem accent pe cunoasterea clientului si pe mentinerea relatiei cu acesta, de aceea suntem de parere ca am scris destul despre noi. Asteptam sa va cunoastem si pe dumneavoastra ! Contactati-ne la adresa de E-mail office@curatenieinimobile.ro sau la tel: 0721.153.725 si spuneti-ne cate ceva despre serviciile de care aveti nevoie, iar noi vom face tot posibilul sa ne adaptam si sa fim la inaltimea asteptarilor.

Creaza oferta personalizata

Discuta cu un specialist